Ugrás a tartalomra

Jogi nyilatkozat

Kérünk, figyelmesen olvasd el adatkezelési elveinkről szóló nyilatkozatunkat, mert az alábbi szabályokat a Vértestábor – Mór minden olyan esetben alkalmazza, amikor meglátogatod az általa üzemeltetett oldalakat, vagy kapcsolatba lépsz valamelyik információs e-mail címmel. Amennyiben e szolgáltatásunkat használod, magadra nézve kötelezőnek ismered el az alábbiakat:
http://vertestabor.hu oldalakon megjelentetett tartalom

  1. A Vértestábor – Mór által üzemeltetett oldalakon megjelentetett információk, képek és grafikák és adatok szerzői jogvédelem alatt állnak, melyek jogosulatlan felhasználása jogszabályba ütközik.
  2. A Vértestábor – Mór előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.
  3. A Vértestábor – Mór nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekre a Vértestábor – Mór weboldala hivatkozik, vagy amelyek a Vértestábor – Mór weboldalára hivatkoznak.

 Általános feltételek

  1. A Vértestábor – Mór fenntartja a jogot, hogy előzetes tájékoztatás alapján a szolgáltatást akár részben, akár egészben megváltoztassa, vagy megszüntesse.
  2. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap nem megfelelő működésből, hiányosságból, pontatlanságából, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Vértestábor – Mór jelen nyilatkozattal kizárja.

 
Adatkezelési elveink

A látogatók által megadott személyes adatokat a Vértestábor – Mór bizalmasan kezeli, harmadik félnek azokat, a jogszabályokban előírt esetektől eltekintve, hozzájárulásuk nélkül nem adja tovább.