Menü Bezárás

Csipkebogyó táborok

A három éve rendszeresen megrendezésre kerülő Csipkebogyó Erdei Tábor célja, hogy a súlyosan beteg, gyógyulóban lévő, vagy különféle fogyatékkal élő Gyermekek egészséges környezetben erősödve, a természeti és környezeti ismereteik bővítése mellett egy életre szóló élményt szerezzenek. Hiszünk abban, hogy a táborban eltöltött három nap hozzájárul a Gyermekek testi-lelki rehabilitációjához és a közösségi élmény erősíti a hétköznapi életbe való integráció sikerességét is. Fontosnak tartjuk, hogy az érintett családok, az egészséges testvérekkel együtt részt vegyenek a programon, erősítve közöttük a családi kapcsolatokat és segítve az átélt traumák feldolgozását is.
A térítésmentes tábor számtalan izgalmas programot tartogatott már ez idő alatt, a növényültetéstől, a csillagászaton, a madárgyűrűzésen, vagy éppen a gyógynövényismereti túrákon át, egészen a kicsiny pelék bemutatásáig.
Bízunk benne, hogy még sok évig rendezhetjük meg ezt a programot, amely a szervezőknek az eddigiekben is legalább annyi csodás pillanatot okozott, mint a résztvevőknek.